Inschrijven

Inschrijven gebeurt online via inschrijven.nl. Klik HIER om in te schrijven!

Als je een kind inschrijft, is het de bedoeling dat je ook een volwassen vrijwilliger (ouder, oppas, grootouder)  inschrijft voor minimaal 1 dag.  Uiteraard mag je meerdere dagen komen helpen, graag zelfs! Geef dat dan aan bij het veld ‘Aanvullende opmerkingen’.
Schrijf je meerdere kinderen in, dan is het de bedoeling dat je ook meerdere dagen komt helpen.  Dus schrijf je 3 kinderen in voor het Bouwdorp, dan verwachten we dat er ook drie dagen iemand komt helpen. Zonder vrijwilligers kunnen wij geen Bouwdorp draaien. De vrijwilligerstaken staan hieronder beschreven.

Op het inschrijfformulier staat ook een veld Bijzonderheden. Vriendelijk verzoek om daar naast allergieën en diëten ook een eventuele extra hulpvraag te benoemen als je kind bijvoorbeeld extra begeleiding nodig heeft door (ernstig) autisme, ADHD, enz. Indien nodig zorgen wij voor extra begeleiding op het bouwkavel, zodat het voor iedereen (kinderen en vrijwilligers) een zo prettig mogelijk Bouwdorp wordt.

Kosten inschrijven kind

Inschrijving voor Bouwdorp Brakkenstein kost 18 euro per kind.

Bouwdorp Brakkenstein heeft een samenwerking met Stichting Leergeld Nijmegen. Indien je hier gebruik van zou willen maken kijk dan op de website www.leergeldnijmegen.nl en neem contact op via info@bouwdorpbrakkenstein.nl.

Taken vrijwilliger

We merken dat de bereidheid en betrokkenheid van ouders groot is om hun steentje bij te dragen. Dat is fijn, want zonder jullie gaat het niet.

Je kunt als vrijwilliger kiezen voor:

  • Opbouw (maandag)
  • Begeleiding bouwkavel, helpen in de keuken, assisteren bij knutsel, schminken of sport & spel (dinsdag, woensdag, donderdag)
  • Afbouw / Opruimen & poetsen (vrijdag)
  • Nachtdienst (4 nachten, ma/ tm vrij)

Jeugdvrijwilligers zijn ook van harte welkom om zich in te schrijven!

EHBO

Wij zijn op zoek naar mensen met een EHBO-diploma die zich in willen zetten voor de bemanning van de EHBO-post. Ook vragen we mensen met een EHBO-diploma om dit kenbaar te maken op het inschrijfformulier van vrijwilligers. Deze mensen kunnen we dan eventueel benaderen als reserve.