Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven gebeurt vanaf dit jaar online via inschrijven.nl. Klik HIER om in te schrijven!

Als je een kind inschrijft, is het de bedoeling dat je ook een volwassen vrijwilliger (ouder, oppas, grootouder)  inschrijft voor minimaal 1 dag.

Op het inschrijfformulier staat ook een veld Bijzonderheden. Vriendelijk verzoek om daar naast allergieën en diëten ook een eventuele extra hulpvraag te benoemen als je kind bijvoorbeeld extra begeleiding nodig heeft door (ernstig) autisme, ADHD, enz. Indien nodig zorgen wij voor extra begeleiding op het bouwkavel, zodat het voor iedereen (kinderen en vrijwilligers) een zo prettig mogelijk Bouwdorp wordt.

Inschrijven kind

Inschrijving voor Bouwdorp Brakkenstein kost 12 euro per kind. Om de dagelijkse bezetting rond te krijgen hebben we in principe voor elk kind één volwassen vrijwilliger (ouder, oppas, grootouder) voor minimaal 1 dag nodig. Schrijf je drie kinderen in, dan horen daar dus ook drie vrijwilligers bij of een vrijwilliger die 3 dagen komt helpen.

Bouwdorp Brakkenstein heeft een samenwerking met Stichting Leergeld Nijmegen. Indien je hier gebruik van zou willen maken kijk dan op de website www.leergeldnijmegen.nl en neem contact op via info@bouwdorpbrakkenstein.nl.

Inschrijven vrijwilliger

We merken dat de bereidheid en betrokkenheid van ouders groot is om hun steentje bij te dragen. Dat is fijn, want zonder jullie gaat het niet. De kinderen met wie een vrijwilliger meekomt zijn zeker van hun plaats. Kinderen zonder vrijwilliger lopen het risico dat er geen plaats meer is (schrijnende gevallen uitgezonderd).

Je kunt als vrijwilliger kiezen voor:

  • Opbouw (maandag)
  • Begeleiding bouwkavel, helpen in de keuken, assisteren bij knutsel, schminken of sport & spel (dinsdag, woensdag, donderdag)
  • Nieuw: je kunt je ook opgeven voor de vossenjacht (donderdag)
  • Afbouw / Opruimen & poetsen (vrijdag)
  • Nachtdienst (4 nachten, ma/ tm vrij)

Jeugdvrijwilligers zijn ook van harte welkom om zich in te schrijven!

EHBO

Wij zijn op zoek naar mensen met een EHBO-diploma die zich in willen zetten voor de bemanning van de EHBO-post. Ook vragen we mensen met een EHBO-diploma om dit kenbaar te maken op het inschrijfformulier van vrijwilligers. Deze mensen kunnen we dan eventueel benaderen als reserve.